Adunarea Generala ICONIC Cluster
May 14, 2018
ICONIC Cluster are un nou membru: Silicon Service
June 17, 2018

ICONIC CLUSTER IAȘI – AMBASADOR AL NEM (New European Media)

În data de 30 mai 2018 va avea loc, la Bruxelles, cea de-a 25-a Adunare Generală NEM (New European Media), eveniment la care va fi prezent si ICONIC Cluster Iași.

ICONIC Cluster Iași a devenit ambasador al Inițiativei NEM, o platformă europeană de
tehnologie menită să încurajeze convergența dintre produsele electronice de
consum, de radiodifuziune și telecomunicații pentru a dezvolta sectorul de afaceri al rețelelor media și electronice aflat în continuă creștere.

Inițiativa NEM este susținută de proiectul finanțat de UE „Vital Media”, care ajută
la extinderea comunității în spațiul media la nivel european, regional și național, prin colaborarea Inițiativei NEM și grupurilor naționale și regionale care implică
mass-media și industriile creative.

La evenimentul din 30 mai, ICONIC Cluster Iași este reprezentat de doamna Magda Pricop, care va avea ocazia să prezinte organizația și activitățile pe care le desfășoară. Aceasta va fi o oportunitate de a intra în contact cu rețeaua de inițiativă NEM și reprezentanții Comisiei Europene ce vor fi prezenți.

Detalii
ICONIC Cluster Iași este primul cluster de IT și new media privat din Iași. Acesta își propune să încurajeze dezvoltarea firmelor ieșene care activează în domeniile IT și new media și să crească vizibilitatea și competitivitatea acestora pe plan internațional, prin atragerea de investitori și transferuri de tehnologie.

Doru Cantemir
Președinte