Proiectul BEACON – tehnologie pentru modernizarea educației
November 16, 2022
The CETA Business Network brand has been registered in the European Community
May 2, 2023

Curs GRATUIT: Formare de bază privind Industria 4.0 și Tehnologii Digitale

Înscrie-te acum la cursul GRATUIT de Formare de bază privind Industria 4.0 și tehnologii digitale, susținut de Vice Președintele ICONIC Cluster, Doru Cantemir, și descoperă provocările și oportunitățile pe care le oferă această revoluție industrială.

Industria 4.0 este una dintre cele mai mari transformări ale lumii în care trăim și are un impact puternic asupra locurilor de muncă, afacerilor și vieții de zi cu zi. Acest curs se adresează celor care doresc să învețe mai multe despre Industria 4.0, să descopere tehnologiile digitale aferente și să le aplice în propriul domeniu de activitate pentru eficientizarea și modernizarea proceselor, creșterea competitivității și transformarea digitală.

Pe parcursul celor 32 de ore de curs, care se desfășoară între 10 și 21 aprilie 2023, participanții vor dobândi cunoștințe de bază despre Industria 4.0 și tehnologiile aferente, precum Internetul Lucrurilor (IoT), Imprimarea 3D, Robotica, Realitatea virtuală / Realitatea augmentată, Cloud Computing, Securitatea cibernetică, Big Data și Inteligența artificială. Vor afla cum se aplică aceste tehnologii în diverse sectoare, inclusiv producție industrială, servicii, educație și domeniul medical.

Cursul se desfășoară online prin platforma Zoom și oferă acces de la distanță. La finalizarea cursului, participanții vor fi capabili să înțeleagă ce este Industria 4.0 și care sunt caracteristicile, avantajele și limitările acesteia, să știe care sunt tehnologiile cheie ale acestei industrii și rolul acestora, dar și să poată aplica aceste tehnologii în propriul domeniu de activitate.

Înscrie-te acum la cursul GRATUIT de Formare de bază privind Industria 4.0 și tehnologii digitale și pregătește-te pentru viitorul digital!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5VRmsQGHuPx3yhkSKBIlz-ejXEk-DCExZoPhFqDNSBhoqTg/viewform