ICONIC Cluster opens 40 offices around the world
October 5, 2013
A Meta-Network of Clusters in the Framework of ClusterPolisee Project. Pilot action, implemented by the Institute for Economic Forecasting
January 6, 2015

Prezentarea Proiectului Festivalului de Tehnologie – „IASI TECH FEST 2015”

Asociația ICONIC Iași organizează prima ediție a Festivalului de Tehnologie „IASI TECH FEST 2015” care se dorește a fi cea mai mare manifestare anuală pentru promovarea tehnologiei și inovației în România.

Misiunea acestui eveniment este, pe de o parte, să apropie tinerii de tehnologie și, pe de altă parte, să încerce să stimuleze și să dezvolte capacitatea de inovare în domeniul tehnologiei în cadrul companiilor. Pentru a îndeplini această misiune, IASI TECH FEST 2015 propune mai multe componente: conferințe, expoziție tehnologii și inventică, târg de cariere, concursuri cu premii și diverse programe de divertisment.

Pe durata desfășurării acestui eveniment, se așteaptă participarea a peste 300 instituții publice și private și vizita a peste 30.000 persoane. Astfel, vor fi invitate firme private de profil, reprezentanți ai celor mai importante universități din țară, ai clusterelor naționale și internaționale din domeniile IT, automatică, mecatronică și auto și reprezentanți ai instituțiilor publice (Primăria Iași și Consiliul Județean Iași). De asemenea, ne propunem ca la acest eveniment să participe persoane de referință în domeniul tehnologiei și nu numai.

Un accent important se va pune pe organizarea unor competiții și concursuri care să aducă în prim-plan ideile inovatoare ale tinerilor, și nu numai, prin oferirea unor oportunități de promovare a creativității lor. Astfel, la finalul evenimentului, cele mai interesante proiecte vor primi premii consistente.

Cu acest prilej, facem un apel la dumneavoastră pentru a vă alătura inițiativei noastre.

Împreună putem organiza cel mai mare festival de tehnologie din țara noastră.

Vă așteptăm opiniile și impresiile dumneavoastră pe adresa noastră de e-mail: [email protected].