Soluție inovativă pentru securitatea datelor personale în cadrul proiectului OPERANDO
June 19, 2015
ICONIC Cluster has joined The European Cluster Collaboration Platform
July 23, 2015

ICONIC Cluster participa la prima Misiune Economica Afaceri.ro Cernauti

In perioada 17-18 septembrie 2015, Horizont Business Hub, APEC Iasi si Arhipelago organizeaza Misiunea Economica Afaceri.ro Cernauti 2015. Evenimentul are scopul de a promova mediul de afaceri regional la Cernauti, de a sprijini si a incuraja parteneriatele intre regiunile de frontiera.

La acest eveniment vor fi prezenti reprezentanti atat ai mediului de afaceri privat, ai institutiilor de administratie publica, ai institutiilor de invatamant superior din regiunea de Nord-Est si Cernauti, cat si ai asociatiilor romano-ucrainiene. Aceasta misiune are o valoare cu atat mai mare cu cat municipiul Iasi este infratit cu orasul Cernauti.

Programul misiunii cuprinde o serie de activitati menite sa incurajeze colaborarile intre Romania si Ucraina, sa prezinte mediul de business ucrainean si sa ofere oportunitatea de a participa la intalniri de business tuturor participantilor din Romania. Un momentul special al misiunii este Conferinta Internationala Afaceri.ro Cernauti 2015. Aceasta va cuprinde trei sesiuni:

● Cooperare Romano-Ucraineana in domeniul IT;
● Proiecte transfrontaliere cu finanantare europeana;
● Oportunitati de export pentru companiile specializate pe import-export.

In plus, participantii vor avea oportunitatea de a fi parte a altor activitati interesante:
training on the road pe teme precum: mediul de afaceri ucrainian, pregatirea companiei pentru export, follow-up eficient in urma networkingului;
networking dinner cu specific bucovinean;
intalniri de afaceri si cu reprezentanti ai administratiilor locale;
vizita la obiective turistice renumite, cum ar fi Universitatea din Cernauti, Palatul Metropolitan Cernauti si Teatrul National Cernauti.

Detalii despre agenda misiunii economice si a conferintei sunt zilnic actualizate si pot fi gasite pe pagina web: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-cernauti-2015-economic-mission/

Cei interesati de participarea la misiunea economica si doresc informatii despre costurile asociate participarii, sunt rugati sa completeze formularul disponibil la adresa: https://goo.gl/HStVkj sau sa trimita un email la adresa [email protected].

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis, Enterprise Europe Network, Camera de Comert si Industrie Iasi, Camera de Comert si Industrie Suceava, Iconic Cluster, Invest in Iasi, Fabricat in Iasi, Travis, Meteo.ro, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Ziarul Evenimentul, Finantare.ro, ManagementulProiectelor.ro, PlanDeAfacere.ro, Intreprinzatori.ro.